nieuwsbrieflogomp3
facebook twitter youtube pinterest
uitnodiging_11nov2018

"Huid"

Opening met Jazztrio olv Karin van Kooten op viool

zondag 11 november 2018 vanaf 14.00 live muziek

Opening expositie 14.30

Pieter Pander, Jantien de Boer, Mitzy Renooy en Rineke Engwerda.

Beelden van Mieke Heitling.

(Het werk van de expositie is vanaf donderdag 8 november in de galerie te zien.
Het staat op de website vanaf vrijdag 9 november.)

Openingstijden Galerie Bonnard: do, zat en zondag van 11-18 u en vrijdag van 11-20 u.

"Huid"

De huid van schilderijen en beelden als onderwerp van een expositie. De 5 kunstenaars die we samenbrachten hebben een schilderstijl waarbij de huid van hun werk een belangrijke rol heeft.

Opening zondag 11 november 2018, de expositie is te zien t/m 9 december. Vanaf donderdag 8 november is het werk in de galerie te zien en op de website vanaf vrijdag 9 november. Tijdens de opening zijn de kunstenaars aanwezig, en graag bereid hun werk persoonlijk toe te lichten.

Muzikale opening door Jazz-trio met Harald Haverkorn op piano, Karin van Kooten op viool en Henk Haverhoek op contrabas is op zondag 11 november vanaf 14.00. De opening van de expositie vindt plaats om 14.30

Met dit trio hebben we musici die speelden met Chet Baker, het Rosenberg-trio, Toots Tielemans, Dexter Gordon (!!), en veel, heel veel andere grootheden. Nu bij Galerie Bonnard!

In de expositie nieuwe schilderijen van Pieter Pander, Jantien de Boer, Mitzy Renooy en Rineke Engwerda. Beelden van Mieke Heitling. Deze kunstenaars zijn er meester in om de huid van hun schilderijen en beelden mee te laten werken in de beleving van het kunstwerk. …

Meer lezen

Galerie Bonnard

07-david-en-rene-nb
Met veel enthousiasme hebben we, de bijna 35 jaar bestaande Galerie Bonnard, op 24 september 2017 op een nieuwe, ruime, locatie geopend.

Midden in Nuenen, op Berg 9.

Galerie voor Modern Realisme.


Maandelijks organiseren we een nieuwe expositie. Groepsexposities maar ook solo-exposities. In onze agenda laten we het volledige programma zien. Naast de ruimte die we vrij maken voor de wisselende exposities tonen we, van alle kunstenaars uit onze collectie, zeer divers werk in onze galerie. Hierdoor is er steeds veel te zien en te beleven. Kom gerust vaak kijken, we vertellen je graag over het werk, de kunstenaars en laten je graag alles wat we in huis hebben zien. Mocht je een specifieke vraag hebben of op zoek zijn naar iets speciaals, we adviseren graag. Dit kan in onze galerie maar we komen ook graag, met werk, bij je thuis kijken wat een passend kunstwerk in je woonomgeving kan zijn. Naast exposities organiseren we lezingen, cursussen en workshops, ook deze vind je op onze agenda.
Modern realisme en figuratieve kunst is steeds in beweging, zo ook ons aanbod.
Kom gerust, zo vaak als je wilt, een kijkje nemen. Je bent van harte welkom!


René Renders en David van der Linden
logo-nb
Berg 9, 5671 CA Nuenen
info@galeriebonnard.com
René Renders: 06-12400861
David van der Linden: 06-13763320
Galerie Bonnard is geopend op:
Donderdag 11 uur - 18 uur
Vrijdag 11 uur - 20 uur
Zaterdag 11 uur - 18 uur
Zondag 11 uur - 18 uur

Buiten openingstijden
7 dagen per week op afspraak
MailPoet