nieuwsbrieflogomp3
facebook twitter youtube pinterest
galerie-simeon-nijenhuis

'Verhalen in kleur'

t/m 1 juli 2018

Schilderijen, houtsnedes, gouaches en keramiek van Wendelien Schönfeld, Gineke Zikken, Elysia Verhoeven, Siemen Dijkstra, Simeon Nijenhuis & Frank Dekkers.

Onze galerie is op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00-18.00 geopend.
Bovendien iedere vrijdagavond geopend tot 20.00.

Open dagen bij Galerie Bonnard

op zaterdag 23 en zondag 24 juni

Altijd al van alles willen vragen over de galerie? Als onze lijsten eens bekijken? Wat betekenen die stickers nu eigenlijk? Kost een galerie entree? (Nee, onze entree is ALTIJD gratis!) Waarom verkopen jullie deze kunst? Wat betekent een kunstkoopregeling eigenlijk? Welke kunstenaars exposeren bij jullie? Mag ik gewoon kijken? Alle vragen zijn altijd welkom, en dat is iedere bezoeker ook. Maar toch.. Open dagen!

Zaterdag 23 en zondag 24 juni organiseren we "Open Dagen" in onze galerie. Vaak horen we dat er een drempel is om een galerie binnen te komen. Letterlijk hebben we deze al verwijderd bij de galerie. Figuurlijk doen we hiervoor ook ons best en horen we wekelijks: "Kunst vind ik eigenlijk hartstikke leuk maar een galerie binnenlopen doe ik niet …

Meer lezen

'Verhalen in kleur' te zien t/m zondag 1 juli

Een expositie met nieuw werk van de volgende kunstenaars:

Siemen Dijkstra
siemen-dijkstracoevorden-houtsnede galerie bonnard
Frank Dekkers
volzomer-28-06-16-olieverf-op-paneel-60-x-80-cm
Simeon Nijenhuis
simeon-nijenhuis galerie bonnard
Gineke Zikken
18203-georgi-70-x-90-2018
Wendelien Schönfeld
strand wendelien Schonfeld galerie bonnard
Elysia Verhoeven
elysia-verhoeven-bol-kleiner-lr

Nieuws/ agenda

  • Mooie en goed bezochte demonstraties Ronald Soeliman
  • In de Volkskrant een interview met Siemen Dijkstra over zijn liefde en zorg voor de natuur en het Nederlands landschap.
  • Anne-Rixt Kuik bij galerie Bonnard
  • Lezing Siemen Dijkstra vol, nog wel een wachtlijst.
  • Kunst bij je thuis bekijken.
zachtlichti

Siemen Dijkstra in de Volkskrant

Siemen Dijkstra in de Volkskrant
Omdat de natuurliefhebber en kunstenaar Siemen Dijkstra bij ons exposeert een interview van begin dit jaar uit de Volkskrant over zijn liefde en zorg voor de natuur en het Nederlands landschap.

Siemen Dijkstra: 'Mensen maken zich druk over Zwarte Piet, maar ons landschap zegt pas echt iets over onze identiteit'

Caspar loopt Aflevering 148: er is intensieve landbouw en er …

Meer lezen

Ronald Soeliman gaf mooie demonstraties!

Ronald Soeliman gaf mooie demonstraties!
Twee uur lang was Ronald Soeliman in de galerie aan het werk. Tijdens dit werken legde hij uit hoe de schilderijen tot stand kwamen, welke kleuren hij toevoegde, wanneer en waarom, en hoe hij het paletmes gebruikt. 101 Vragen werden gesteld, en uiteraard beantwoord; een leuke middag! Vanaf 5 juli hebben we van Ronald Soeliman veel en fris nieuw werk …

Meer lezen

Kunstkoopregeling.

Wij hebben een kunstkoopregeling waarbij je zonder rente in termijnen, gespreid, het kunstwerk betaalt. Je hebt het werk dan al meteen in huis. Je hoeft niet bang te zijn dat het werk naar een ander adres gaat! Informeer vrijblijvend naar deze renteloze mogelijkheden van onze eigen betalingsregeling.

Woensdag 27 juni

Lezing door Siemen Dijkstra.

1_web.f_
19.30-21.00

VOL

Aanmelden via info@galeriebonnard.com
Liefhebbers worden op een wachtlijst geplaatst.

Kunstenaar Siemen Dijkstra neemt deel aan de groepsexpositie ' Verhalen in kleur'. Woensdag 27 juni vertelt de kunstenaar alles over zijn werk, de houtsnede techniek en inspiratie. Nieuw is dat Siemen ook zal vertellen over de Mokuhanga techniek.

Zondag 24 juni :

Anne-Rixt Kuik in de galerie.


Zondagen bij galerie Bonnard zijn gezellig druk met kijkers en klanten uit alle delen van Nederland. Alle zondagen in juni zijn kunstenaars van galerie Bonnard in de galerie om te vertellen over hun werk, werkwijze, inspiratie en eventueel te adviseren bij je kunstaankoop. De expositie 'Verhalen in kleur' krijgt nu een bijzonder tintje, de kunstenaars vertellen ook graag over het werk van hun collega's!


Zondag 24 juni; Anne-Rixt Kuik.
Haar eigenzinnige portretten met olieverf of acryl en epoxyhars waren helemaal uitverkocht. Na en tijdens haar verblijf aan een kunstacademie in Australië maakte ze nieuw werk voor onze galerie.
frangipanii

Cursus door Mitzy Renooy bij Galerie Bonnard

Wanneer: 22 okt t/m 26 okt 2018

- 5 dagen van 9.30-16.00
- incl. lunch/ koffie/ thee/ etc.
- 12 deelnemers
- 395,-

MItzy Renooy heeft een programma gemaakt van 5 dagen. Het doel? Beter en vlotter reageren op wat je ziet, en hierdoor effectiever en frisser gaan schilderen. Denk hierbij aan compositie, kleurgebruik en keuzes maken over wat je wél en wat juist niet uitwerkt. Na aanmelding ontvang je het volledige programma. Bij 12 deelnemers is de cursus vol. De cursus wordt in de directe omgeving van Nuenen (binnen) georganiseerd.
De aanmelding is vanaf nu open. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@galeriebonnard.com

Meer info (klikken)
on-the-move-nr.1-80x80cm-mitzy-renooy-close-up-2

Advies bij kunstaankoop.

"Adviseren jullie ook?" Dat is een vraag die we vaak krijgen. Jazeker, dat doen we graag!

Al meerderde malen gingen we met talloze beelden en schilderijen naar mensen thuis. Samen bekijken we dan welke werk het past past bij de smaak en de andere zaken in het huis of op het bedrijf. We nemen de tijd, dat kan best een hele avond duren! Uiteindelijk maken we een afspraak wanneer er wel of geen keuze gemaakt kon worden over de verdere afhandeling. Dat kan gaan over de betaling, de aflevering, het ophangen ( dat doen we ook) of een nieuwe afspraak om met andere stukken langs te komen.

Meer weten? Kom gerust langs, bel of mail om informatie in te winnen!
Jan smits galerie bonnard

GALERIE BONNARD

07-david-en-rene-nb
Met veel enthousiasme hebben we, de al 34 jaar bestaande Galerie Bonnard, op 24 september 2017 op een nieuwe, ruime, locatie geopend.

Midden in Nuenen, op Berg 9.

Galerie voor Modern Realisme.


Maandelijks organiseren we een nieuwe expositie. Groepsexposities maar ook solo-exposities. In onze agenda laten we het volledige programma zien. Naast de ruimte die we vrij maken voor de wisselende exposities tonen we, van alle kunstenaars uit onze collectie, zeer divers werk in onze galerie. Hierdoor is er steeds veel te zien en te beleven. Kom gerust vaak kijken, we vertellen je graag over het werk, de kunstenaars en laten je graag alles wat we in huis hebben zien. Mocht je een specifieke vraag hebben of op zoek zijn naar iets speciaals, we adviseren graag. Dit kan in onze galerie maar we komen ook graag, met werk, bij je thuis kijken wat een passend kunstwerk in je woonomgeving kan zijn. Naast exposities organiseren we lezingen, cursussen en workshops, ook deze vind je op onze agenda.
Modern realisme en figuratieve kunst is steeds in beweging, zo ook ons aanbod.
Kom gerust, zo vaak als je wilt, een kijkje nemen. Je bent van harte welkom!


René Renders en David van der Linden
logo-nb
Berg 9, 5671 CA Nuenen
info@galeriebonnard.com
René Renders: 06-12400861
David van der Linden: 06-13763320
Galerie Bonnard is geopend op:
Donderdag 11 uur - 18 uur
Vrijdag 11 uur - 20 uur
Zaterdag 11 uur - 18 uur
Zondag 11 uur - 18 uur

Buiten openingstijden
7 dagen per week op afspraak
MailPoet