nieuwsbrieflogomp3
facebook twitter youtube pinterest

'Verhalen in kleur'

31 mei t/m 1 juli 2018

Schilderijen, houtsnedes, gouaches en keramiek van Wendelien Schönfeld, Gineke Zikken, Elysia Verhoeven, Siemen Dijkstra, Simeon Nijenhuis & Frank Dekkers.

Onze galerie is op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00-18.00 geopend.
Bovendien iedere vrijdagavond geopend tot 20.00.

Zondag 17 juni

demonstraties Ronald Soeliman.

22641931_3094794313864779_302019225_o
” Hé, ik hier…..?’

Zo begint Ronald Soeliman zijn bezoeken aan tentoonstellingen/ exposities in Nederland en ver daarbuiten. Wie hem ooit gesproken is weet hoe enthousiast hij kan vertellen over het werk van hemzelf en van zijn collega’s. Soeliman maakt zijn schilderijen vol kleur met het paletmes, bijzonder van kleur, techniek en opbouw. Hoe hij dat doet gaat hij aanstaande zondag laten zien in de galerie.
Hij zal schilderen in twee sessies; 13.30-14.30 en van 15.30-16.30
Tussendoor is hij gewoon in de galerie en beantwoordt hij graag alle vragen die je hebt over zijn werk of het werk van de andere kunstenaars in stock of bij de huidige expositie . Wie zijn stukken volgt over kunst weet hoe enthousiast hij hierover kan vertellen!
Meer lezen
Ronald Soeliman

'Verhalen in kleur' te zien t/m zondag 1 juli

Een expositie met nieuw werk van de volgende kunstenaars:

Simeon Nijenhuis

Simeon Nijenhuis

Frank Dekkers

volzomer-28-06-16-olieverf-op-paneel-60-x-80-cm

Gineke Zikken

18205-new-york-115-x-115-2018

Wendelien Schönfeld

gracht-1

Siemen Dijkstra

galerie bonnard siemen-dijkstra-fochtelorveen-nr-2-lr

Elysia Verhoeven

elysia-verhoeven-vogel-1

Nieuws/ agenda

  • Cursus door Mitzy Renooy
  • Anne-Rixt Kuik bij galerie Bonnard
  • Lezing Siemen Dijkstra vol, nog wel een wachtlijst.
  • Kunst bij je thuis bekijken.
perspective-40x40-cm-mitzy-renooy
Zondag 10 juni was Mitzy Renooy de hele dag in de galerie. Het was gezellig, en er was voldoende tijd om nu eens rustig met de kunstenaar over haar werk, werkwijze en inspiratie te praten. We waren het al even van plan maar hebben nu ook afgesproken dat Mitzy Renooy een cursus gaat verzorgen. Dat wordt dan onze vierde cursus die we aanbieden. De eerste twee cursussen zijn inmiddels voorbij en waren bijzonder geslaagd. De cursus met Peter Durieux en Robin D'Arcy Shillcock vindt in augustus plaats. Deze is helemaal volgeboekt met deelnemers uit heel Nederland en België.

Vanaf volgende week staat alle info over de cursus door Mitzy Renooy, nu vast een vooraankondiging!

Kunstkoopregeling.

Wij hebben een kunstkoopregeling waarbij je zonder rente in termijnen, gespreid, het kunstwerk betaalt. Je hebt het werk dan al meteen in huis. Je hoeft niet bang te zijn dat het werk naar een ander adres gaat! Informeer vrijblijvend naar deze renteloze mogelijkheden van onze eigen betalingsregeling.

Woensdag 27 juni

Lezing door Siemen Dijkstra.

1_web.f_
19.30-21.00

VOL

Aanmelden via info@galeriebonnard.com
Liefhebbers worden op een wachtlijst geplaatst.

Kunstenaar Siemen Dijkstra neemt deel aan de groepsexpositie ' Verhalen in kleur'. Woensdag 27 juni vertelt de kunstenaar alles over zijn werk, de houtsnede techniek en inspiratie. Nieuw is dat Siemen ook zal vertellen over de Mokuhanga techniek.
1_web.d_
jan smits galerie bonnard
photo-2018-06-11-21-23-45

Cursus door Mitzy Renooy bij Galerie Bonnard

Wanneer: 22 okt t/m 26 okt 2018

- 5 dagen van 9.30-16.00
- incl. lunch/ koffie/ thee/ etc.
- 12 deelnemers
- 395,-

Binnenkort meer informatie over de cursus op de website en in de volgende nieuwsbrief.. Na inschrijving en betaling ontvang je het hele programma.

zachtlichti

Zondag 24 juni :

Anne-Rixt Kuik in de galerie.


Zondagen bij galerie Bonnard zijn gezellig druk met kijkers en klanten uit alle delen van Nederland. Alle zondagen in juni zijn kunstenaars van galerie Bonnard in de galerie om te vertellen over hun werk, werkwijze, inspiratie en eventueel te adviseren bij je kunstaankoop. De expositie 'Verhalen in kleur' krijgt nu een bijzonder tintje, de kunstenaars vertellen ook graag over het werk van hun collega's!


Zondag 24 juni; Anne-Rixt Kuik.
Haar eigenzinnige portretten met olieverf of acryl en epoxyhars waren helemaal uitverkocht. Na en tijdens haar verblijf aan een kunstacademie in Australië maakte ze nieuw werk voor onze galerie.

Jan Smits

Vanaf dit moment hebben we in onze galerie nieuw werk van Jan Smits. De in Beek en Donk werkzame woonachtige kunstenaar schildert al jaren het Brabantse landschap. Een enkel werk van een ander stuk 'Nederland' kun je ook bij hem vinden. Het licht wat in de bossen tussen de bomen te zien is lijkt hem wel het meest aan te spreken.
Op de website staat al zijn werk in onze collectie.
Jan smits galerie bonnard

Advies bij kunstaankoop.

"Adviseren jullie ook?" Dat is een vraag die we vaak krijgen. Jazeker, dat doen we graag!

Al meerderde malen gingen we met talloze beelden en schilderijen naar mensen thuis. Samen bekijken we dan welke werk het past past bij de smaak en de andere zaken in het huis of op het bedrijf. We nemen de tijd, dat kan best een hele avond duren! Uiteindelijk maken we een afspraak wanneer er wel of geen keuze gemaakt kon worden over de verdere afhandeling. Dat kan gaan over de betaling, de aflevering, het ophangen ( dat doen we ook) of een nieuwe afspraak om met andere stukken langs te komen.

Meer weten? Kom gerust langs, bel of mail om informatie in te winnen!

GALERIE BONNARD

07-david-en-rene-nb
Met veel enthousiasme hebben we, de al 34 jaar bestaande Galerie Bonnard, op 24 september 2017 op een nieuwe, ruime, locatie geopend.

Midden in Nuenen, op Berg 9.

Galerie voor Modern Realisme.


Maandelijks organiseren we een nieuwe expositie. Groepsexposities maar ook solo-exposities. In onze agenda laten we het volledige programma zien. Naast de ruimte die we vrij maken voor de wisselende exposities tonen we, van alle kunstenaars uit onze collectie, zeer divers werk in onze galerie. Hierdoor is er steeds veel te zien en te beleven. Kom gerust vaak kijken, we vertellen je graag over het werk, de kunstenaars en laten je graag alles wat we in huis hebben zien. Mocht je een specifieke vraag hebben of op zoek zijn naar iets speciaals, we adviseren graag. Dit kan in onze galerie maar we komen ook graag, met werk, bij je thuis kijken wat een passend kunstwerk in je woonomgeving kan zijn. Naast exposities organiseren we lezingen, cursussen en workshops, ook deze vind je op onze agenda.
Modern realisme en figuratieve kunst is steeds in beweging, zo ook ons aanbod.
Kom gerust, zo vaak als je wilt, een kijkje nemen. Je bent van harte welkom!


René Renders en David van der Linden
logo-nb
Berg 9, 5671 CA Nuenen
info@galeriebonnard.com
René Renders: 06-12400861
David van der Linden: 06-13763320
Galerie Bonnard is geopend op:
Donderdag 11 uur - 18 uur
Vrijdag 11 uur - 20 uur
Zaterdag 11 uur - 18 uur
Zondag 11 uur - 18 uur

Buiten openingstijden
7 dagen per week op afspraak
MailPoet