nieuwsbrieflogomp3
facebook twitter youtube pinterest 

Vanaf 28 september

OPENINGS
EXPOSITIE

t/m 15 oktober

img_6963
img_6794
Galerie Bonnard in het NRC

Zowel het NRC, voor het artikel volg de link, als de Nuenense krant, Ronde de Linde en het Eindhovens Dagblad besteedde aandacht aan de heropening van onze al 33- jaar bestaande galerie. De reacties zijn erg positief. Het gevolg is dat we vanuit heel Nederland en ver daarbuiten bezoekers hebben mogen ontvangen. Daar zijn we heel blij mee!
img_6954

Kunstenaars van Bonnard schilderden Nuenen

Onder de kunstenaars die we vertegenwoordigen bevindt zich een groot aantal die bijzonder graag buiten werken. Midden in de stad of juist midden in de natuur maken zij hun werk.
img_7007
img_1269nnnjpg

Jos Leurs en Eric Schutte waren zondag 1 oktober de hele dag aan het werk in Nuenen. De resultaten zijn vanaf donderdag in de galerie te zien.

36-galerie-bonnard.jpg

5 oktober 2017

Lezing: Kijken naar kunst

Vaak horen we van mensen dat ze meer zouden willen weten over werk ( maakproces, soort werk, enz.) en over een kunstenaar. Ernaar vragen, als een galeriehouder bezig is, vinden mensen dan moeilijk. Wij vinden dat heel normaal. Graag voldoen we aan deze behoefte. We organiseren vanaf November en cursus 'Kunst kijken'. Als opwarmer voor deze cursus alvast een avond kennismaken met het werk in de Galerie.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens mijn studie aan de Klassieke Academie in Groningen heb ik ( David van der Linden) oa geleerd te kijken naar kunst vanuit verrassende perspectieven. Kijken naar kunst kan vanuit de techniek, vanuit cultuur historische context, vanuit compositie, kleurgebruik, enzovoort. Daarnaast hebben René en ik alle kunstenaars meerdere malen bezocht in hun ateliers. De verhalen van hen, over hun drijfveren en maakproces willen we graag met u delen.
Wat u moet doen? Stuur via deze website via het contactformulier om u aan te melden. We hebben een maximum aantal deelnemers, de deelname is gratis.

5 oktober 19.30-21.00, vooraf aanmelden.

We beginnen om half acht en om negen uur sluiten we af. Vanaf 19.00 staat de koffie klaar en kunt u vast rustig rond kijken.

IN ONZE COLLECTIE

Keimpe van der Kooi

Volle weelde
42 x 62 cm
2016-olie-op-paneel-62-x-42-volle-weelde-1150

Hilda Snoeijer

Bladgoud
15,5 x 27,5 cm - acryl op paneel
bladgoud-techniek_-acryl-op-paneel-formaat_-155-x-275-cm

GALERIE BONNARD

07-david-en-rene-nb
Galerie Bonnard is al 33 jaar een plek waar hedendaags Realisme en figuratieve kunst in wisselende exposities te zien is. Vanaf 28 september 2017 op Berg 9 in Nuenen. Nieuwe gezichten maar ook oude bekenden. We zijn enorm enthousiast over de geweldige groep kunstenaars die we gaan vertegenwoordigen. Tijdens de openingsexpositie stellen we een grote groep aan onze bezoekers en klanten voor. In de komende twee jaar komen al deze kunstenaars terug in kleinere groepen en solo-exposities waarin we gezocht hebben naar interessante samenstellingen of een prikkelend thema.

Hedendaags realisme en figuratieve kunst is steeds in verandering, zo ook ons aanbod. Kom gerust, zo vaak als je wilt, een kijkje nemen. Je bent van harte welkom!

René Renders en David van der Linden
logo-nb
Berg 9, 5671 CA Nuenen
info@galeriebonnard.com
René Renders: 06-12400861
David van de Linden: 06-13763320
Galerie Bonnard is geopend op:
Donderdag 11 uur - 19 uur
Vrijdag 11 uur - 19 uur
Zaterdag 11 uur - 19 uur
Zondag 11 uur - 19 uur

Buiten openingstijden
7 dagen per week op afspraak