nieuwsbrieflogomp3
facebook twitter youtube pinterest
a5_kaart_hr

ONDERWEG

tekeningen en schilderijen van

PETER DURIEUX

22 oktober t/m

19 november 2017

Zondag 22 oktober

Optreden Rossini Trio


Ter gelegenheid van de opening van de solo expositie van Peter Durieux hebben we het 'Trio Rossini' uitgenodigd om deze opening muzikaal te begeleiden.

Het Rossini Trio bestaat uit Ria van Gessel – fluit, Jan Brans – klarinet, en Cees Jacobs – fagot. Het trio speelt naast originele werken voor deze bezetting ook eigen arrangementen

Zij spelen tweemaal deze dag. Van 14.00-14.30 en van 15.30-16.00
De entree is gratis, u kunt luisteren en kijken naar het optreden maar ook de hele collectie van de openingsexpositie ondertussen gewoon bekijken.
21246-ploutier-callout

22 oktober 2017

Opening

ONDERWEG

tekeningen en schilderijen

van Peter Durieux

Peter Durieux heeft voor deze solo-expositie een jaar non-stop gewerkt aan een prachtige nieuwe serie tekeningen en schilderijen. Trots en blij als we hiermee zijn, verheugen wij ons enorm hierop! De ruim 60 nieuwe tekeningen en schilderijen laten zien hoe de kunstenaar kijkt naar het landschap waar hij, naar eigen zeggen, al jaren verliefd op is.
De opening wordt muzikaal begeleid door 'Trio Rossini'.
Vanaf 14.30 openen we de expositie. Vanaf donderdag 19 oktober preview, u kunt al het werk alvast bekijken. Alle werken zijn bovendien via de knop hieronder op de website te zien.
De expositie loopt van 22-10-17 t/m 19-11-17.
We heten u van harte welkom!

20765

Lezingen over kijken naar kunst.

dsc_0321

Twee avonden kijken naar kunst.


Van kijken naar kunst hebben wij ons vak gemaakt, en dat is genieten! Wat er te zien is? Vind je iets mooi, of niet? Maar, .. er is meer te zien dan mooi of niet mooi alleen. Tijdens de avonden 'kijken naar kunst', is dat wat we doen; kijken naar kunst en bespreken wat we zien.

9 november, thema:

Materiaal, welk materiaal en welke techniek heeft de kunstenaar gebruikt. We gaan in op alle soorten materiaal en techniek die wij in onze galerie laten zien. Schilderijen, grafiek, tekeningen, brons, hout en plastic.

23 november, thema:

Compositie in de kunst. Alle onderwerpen zijn voor kunstenaars interessant. We zien stillevens, landschappen, portretten, dieren, tafels, bloemen, enzovoort. Hoe ze op het vlak of in de ruimte staan is geen toeval. Dit is door de kunstenaar bedacht. Hoe een kunstenaar dat doet en welk effect wordt bereikt, dat is het onderwerp van deze avond. Beide avonden beginnen om half acht en eindigen rond negen uur.
Entree is gratis, wel vooraf aanmelden. (max. 25 deelnemers)
Aanmelden via de mail info@galeriebonnard.com of via dit contactformulier.
a5_kaart_hr2

IN ONZE COLLECTIE

GALERIE BONNARD

07-david-en-rene-nb
Galerie Bonnard is al 33 jaar een plek waar hedendaags Realisme en figuratieve kunst in wisselende exposities te zien is. Vanaf 28 september 2017 op Berg 9 in Nuenen. Nieuwe gezichten maar ook oude bekenden. We zijn enorm enthousiast over de geweldige groep kunstenaars die we gaan vertegenwoordigen. Tijdens de openingsexpositie stellen we een grote groep aan onze bezoekers en klanten voor. In de komende twee jaar komen al deze kunstenaars terug in kleinere groepen en solo-exposities waarin we gezocht hebben naar interessante samenstellingen of een prikkelend thema.

Hedendaags realisme en figuratieve kunst is steeds in verandering, zo ook ons aanbod. Kom gerust, zo vaak als je wilt, een kijkje nemen. Je bent van harte welkom!

René Renders en David van der Linden
logo-nb
Berg 9, 5671 CA Nuenen
info@galeriebonnard.com
René Renders: 06-12400861
David van de Linden: 06-13763320
Galerie Bonnard is geopend op:
Donderdag 11 uur - 19 uur
Vrijdag 11 uur - 19 uur
Zaterdag 11 uur - 19 uur
Zondag 11 uur - 19 uur

Buiten openingstijden
7 dagen per week op afspraak
MailPoet